coachingpraktijk zeeland

Kind en Gezin coaching

Webshop

Coachingspraktijk Zeeland

Ik verkoop producten die het coachingstraject ondersteunen

Love & Care etherische olie 100% biologisch 5ml

Love & Care etherische olie 100% biologisch 5ml

De Love & Care biologische blendolie helpt bij het opschonen van emoties en gevoelens rondom het hart en maakt weer ruimte voor liefde en verbinding.

Love & Care biologische blendolie is een olie die resoneert op het hart, het centrum van liefde, verwantschap, medegevoel, vrijheid en innerlijke ruimte en verbinding. Als het hart gekwetst of geblokkeerd is dan kost het moeite om liefde toe te laten en te ontvangen.

Deze samengestelde biologische blendolie uit de serie Balance Blends combineert de therapeutische, reinigende en liefdevolle verzachtende bestanddelen van de geranium en lavendel met de warmte van ylang ylang. De Love & Care biologische blendolie helpt bij het opschonen van emoties en gevoelens rondom het hart en maakt weer ruimte voor liefde en verbinding. De olie is ook geweldig voor moeders die moeite hebben hun hart te volgen en meer in verbinding willen zijn met zichzelf en hun gezin. Het laat de energie vanuit het hart weer stromen en geeft ruimte om wensen en emoties uit te spreken .

Love & Care biologische blend wrijfolie smeer je op het hart en breng je onder de voeten aan of vernevel je in een aromabrander, elektrische diffuser of op een geursteen. De massageolie kun je gebruiken voor massage van het hele lichaam.

Zieke kleintjes (onder de 4 jaar), niet masseren bij koorts!

Gecertificeerd, biologische olie.
Toepassingen

De Biologische oliën gebruik je:

In een voetbad. Dit is een heel mooie manier om echt even los te komen van de indrukken van de dag. Ervaar minder onrust in het lijf doordat je via het voetbad je emoties en indrukken gemakkelijker kan los laten.
In een diffuser, aromabrander of geursteen. Het grote voordeel van inademing van essentiële of etherische oliën is het feit dat ons reukvermogen direct is verbonden met het limbisch systeem, een gebied in de hersenen dat ook wel ons ´pleziercentrum´ wordt genoemd. Dit gedeelte van de hersenen is het centrum van emotionele stimuli. Daardoor is de invloed van een geur op het welzijn bijna direct merkbaar.
Wrijfolie; deze breng je aan onder de voeten, door aromatherapie te combineren met een voetmassage/reflexpunten bereik je de meest totale werking van beide kwaliteiten. De kwaliteiten van de oliën en de kalmerende kracht van de aanraking activeren en ondersteunen het vermogen dat de mens van nature heeft om zichzelf te helen en in balans te brengen. Daarom hebben we speciaal voor deze vorm van prikkeltherapie een (voeten) wrijfolie
Op de huid. Breng aan op de polsen, slapen, nek, borst of waar gewenst. Met een roller gaat dit veilig en is makkelijk in gebruik en handig voor in de handtas.
Op de huid voor extra ondersteuning waar gewenst. Breng aan op de polsen, slapen, nek, borst of waar gewenst. Met een roller gaat dit veilig en is makkelijk in gebruik en handig voor in de handtas.
Voeg bijvoorbeeld enkele druppels lavendel toe aan lotion, shampoo of huidverzorgingsproducten voor een klassieke geur en een jeugdige uitstraling. Gebruik in de avond om je nek of rug te masseren. Gebruik de lavendel spijk voor het slapengaan. Wrijf de olie op de onderkant van je voeten of verstuif de olie naast je bed.
Veilig gebruik van de biologische etherische olie
Houd etherische oliën weg (ivm inname) van kleine kinderen en huisdieren
De oliën nooit zomaar inwendig gebruiken!
Indien de etherische olie irritatie geeft op de huid of per ongeluk in de ogen terecht is gekomen, dan is het goed om direct een vette plantenolie zoals olijfolie of zonnebloemolie aan te brengen! Na het aanbrengen van de plantenolie de irritatie onder de kraan met water spoelen. Daarna inwrijven met aloë vera en/of lavendel en/of vette plantenolie.
Wanneer je per ongeluk olie inslikt kun je direct enkele slokken vette plantenolie of volle melk drinken! Nooit braken. Vervolgens altijd een arts raadplegen.
Voor baby’s en kinderen tot 4 jaar gelden andere doseringen en zeker niet alle oliën zijn geschikt. Kijk voor geschikte biologische kinderoliën bij onze speciale ‘Baby & Kids lijn‘!
Houd rekening met allergieën.
Inwendig gebruik zonder begeleiding van een Aromatherapeut die in het bezit is van AGB codes is af te raden. Er zijn essentiële oliën die gevaarlijk kunnen zijn voor baby’s of tijdens de zwangerschap. Andere essentiële oliën kunnen weer gevaar opleveren voor mensen met hartklachten of nierproblemen. En na het gebruik van bergamot en citrus oliën (op de huid) wordt zonnebaden afgeraden.


Artikelnummer:
rb0006
Prijs:
€ 22,50
Inbegrepen btw 21%
€ 3,90

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zendingInformatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@coachingspraktijkzeeland.nl