coachingpraktijk zeeland

Kind en Gezin coaching

Webshop

Coachingspraktijk Zeeland

Ik verkoop producten die het coachingstraject ondersteunen

Trust etherische olie 100% biologisch 10ml

Trust etherische olie 100% biologisch 10ml

Deze olie helpt baby, kind en volwassenen ergernissen, spanningen, onrust en stress los te laten. Ze brengt focus op je hart en doorbreek negatieve gedachtenpatronen.

De Trust biologische blendolie is een fijne olie voor als je kind(je) wat extra vertrouwen kan gebruiken. De olie helpt je kind meer bij zichzelf te blijven en vermindert gevoelens van (mentale) stress en maakt ruimte voor (zelf)vertrouwen. De Trust biologische blendolie uit de Focus Blends serie combineert de therapeutische voordelen van geranium-maroc, lavendel-spijk, mandarijn en petitgrain. Dit is de ideale mix van oliën die al van oudsher bekend staan om hun kalmerende eigenschappen en die een gevoel van welzijn, rust, kracht, ontspanning en vertrouwen geven. Deze olie helpt baby, kind en volwassenen ergernissen, spanningen, onrust en stress los te laten. Ze brengt focus op je hart en doorbreek negatieve gedachtenpatronen.

Trust biologische Blend wrijfolie, smeer je op het hart en breng je onder de voeten aan, de etherische olie vernevel je in een aromabrander, elektrische diffuser of op een geursteen wanneer je kind wat extra behoefte heeft aan veiligheid en vertrouwen, eenkennig is en last heeft van verlatingsangst.

zieke kleintjes (onder de 4 jaar), niet masseren bij koorts!

Gecertificeerd, biologische olie

Toepassingen

De Biologische oliën gebruik je:

In een voetbad. Dit is een heel mooie manier om echt even los te komen van de indrukken van de dag. Ervaar minder onrust in het lijf doordat je via het voetbad je emoties en indrukken gemakkelijker kan los laten.
In een diffuser, aromabrander of geursteen. Het grote voordeel van inademing van essentiële of etherische oliën is het feit dat ons reukvermogen direct is verbonden met het limbisch systeem, een gebied in de hersenen dat ook wel ons ´pleziercentrum´ wordt genoemd. Dit gedeelte van de hersenen is het centrum van emotionele stimuli. Daardoor is de invloed van een geur op het welzijn bijna direct merkbaar.
Wrijfolie; deze breng je aan onder de voeten, door aromatherapie te combineren met een voetmassage/reflexpunten bereik je de meest totale werking van beide kwaliteiten. De kwaliteiten van de oliën en de kalmerende kracht van de aanraking activeren en ondersteunen het vermogen dat de mens van nature heeft om zichzelf te helen en in balans te brengen. Daarom hebben we speciaal voor deze vorm van prikkeltherapie een (voeten) wrijfolie
Op de huid. Breng aan op de polsen, slapen, nek, borst of waar gewenst. Met een roller gaat dit veilig en is makkelijk in gebruik en handig voor in de handtas.
Op de huid voor extra ondersteuning waar gewenst. Breng aan op de polsen, slapen, nek, borst of waar gewenst. Met een roller gaat dit veilig en is makkelijk in gebruik en handig voor in de handtas.
Voeg bijvoorbeeld enkele druppels lavendel toe aan lotion, shampoo of huidverzorgingsproducten voor een klassieke geur en een jeugdige uitstraling. Gebruik in de avond om je nek of rug te masseren. Gebruik de lavendel spijk voor het slapengaan. Wrijf de olie op de onderkant van je voeten of verstuif de olie naast je bed.
Veilig gebruik van de biologische etherische olie
Houd etherische oliën weg (ivm inname) van kleine kinderen en huisdieren
De oliën nooit zomaar inwendig gebruiken!
Indien de etherische olie irritatie geeft op de huid of per ongeluk in de ogen terecht is gekomen, dan is het goed om direct een vette plantenolie zoals olijfolie of zonnebloemolie aan te brengen! Na het aanbrengen van de plantenolie de irritatie onder de kraan met water spoelen. Daarna inwrijven met aloë vera en/of lavendel en/of vette plantenolie.
Wanneer je per ongeluk olie inslikt kun je direct enkele slokken vette plantenolie of volle melk drinken! Nooit braken. Vervolgens altijd een arts raadplegen.
Voor baby’s en kinderen tot 4 jaar gelden andere doseringen en zeker niet alle oliën zijn geschikt. Kijk voor geschikte biologische kinderoliën bij onze speciale ‘Baby & Kids lijn‘!
Houd rekening met allergieën.
Inwendig gebruik zonder begeleiding van een Aromatherapeut die in het bezit is van AGB codes is af te raden. Er zijn essentiële oliën die gevaarlijk kunnen zijn voor baby’s of tijdens de zwangerschap. Andere essentiële oliën kunnen weer gevaar opleveren voor mensen met hartklachten of nierproblemen. En na het gebruik van bergamot en citrus oliën (op de huid) wordt zonnebaden afgeraden.


Artikelnummer:
rb0016.1
Prijs:
€ 36,50
Inbegrepen btw 21%
€ 6,33

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zendingInformatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@coachingspraktijkzeeland.nl