coachingpraktijk zeeland

Kind en Gezin coaching

Webshop

Coachingspraktijk Zeeland

Ik verkoop producten die het coachingstraject ondersteunen

SmoeltjesSchrift voor het thuisfront

SmoeltjesSchrift voor het thuisfront

Wanneer een gezinslid wordt uitgezonden of op oefening gaat, is dat ingrijpend voor het hele gezin. In samenwerking met de vereniging Thuisfrontsupport ontwikkelde Scrivo Media een SmoeltjesSchrift, speciaal voor kinderen van militairen die langere tijd

Het schrift bestaat naast invuldagboekjes uit verschillende verhaaltjes, opdrachtjes en tips die grotendeels ook in de ‘gewone’ SmoeltjesSchriften zijn terug te vinden. Verder kan het ‘SmoeltjesSchrift voor het thuisfront’ een persoonlijk tintje worden gegeven. Geef de baret de kleur van de legereenheid, geef op de kalender aan hoe lang de missie duurt en schrijf op wat je weet van het land.

Omdat gekozen is voor een ringband-uitvoering, kunnen de kinderen de bladzijden na het invullen uitnemen en naar het uitgezonden familielid sturen. Die krijgt dan ook een indruk van hoe het dagelijks leven door het kind wordt beleefd.

Zo kan het SmoeltjesSchrift een kind voorbereiden op, en tot steun zijn tijdens, een missie of een oefening. En kan het er later nog een keer op terugkijken.
Auteur: Josina Intrabartolo
Illustrator: Sonja Kemp
ISBN: 9789491687402
Aantal pagina's: 96
Uitvoering: Hardcover
Gewicht: 333 gr.
Formaat: 240 x 172 x 13
Leeftijd: Vanaf ongeveer 7 jaar.


Prijs:
€ 14,50
Inbegrepen btw 21%
€ 2,52

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zendingInformatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@coachingspraktijkzeeland.nl