coachingpraktijk zeeland

Kind en Gezin coaching

Webshop

Coachingspraktijk Zeeland

Ik verkoop producten die het coachingstraject ondersteunen

SchoolSmoeltjesSchrift

SchoolSmoeltjesSchrift

Het SchoolSmoeltjesSchrift is een groot schrift een vrolijk vormgegeven schrift voor basisschoolleerlingen (ongeveer vanaf groep 4/5) dat hen helpt de (school)dag op een prettige manier af te ronden.

Aan de hand van smileys en korte vragen kunnen ze opschrijven wat er leuk en niet leuk was, waar ze om hebben gelachen of waar ze van zijn geschrokken. Zo kunnen ze de dag ‘van zich af schrijven.’ Bovendien leren ze emoties benoemen en worden ze uitgedaagd iets van zichzelf bloot te geven.Voor ouders en leerkrachten kan het een mooi hulpmiddel zijn om te zien wat er leeft bij het kind.

Over twee pagina’s verdeeld staan er vier dagboekstukjes. Bovendien staat er elke keer een kort verhaaltje of opdrachtje over een onderwerp, bijvoorbeeld ‘fouten maken’ of ‘anders zijn’. Ook is er de spreuk van de week, die die week centraal staat. Denk aan: ‘Een complimentje is zonneschijn in woorden’ of ‘Ik kan het’.

Auteur: Josina Intrabartolo
Illustraties: Sonja Kemp
ISBN: 9789491687204
Pagina's: 80
Uitvoering: Soft cover/schrift
Formaat: 298 x 212 x 6 mm
Gewicht: 243 gr.
Leeftijd: vanaf ongeveer 7 jaar


Prijs:
€ 14,50
Inbegrepen btw 21%
€ 2,52

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zendingInformatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@coachingspraktijkzeeland.nl