coachingpraktijk zeeland

Kind en Gezin coaching

Webshop

Coachingspraktijk Zeeland

Ik verkoop producten die het coachingstraject ondersteunen

Smoeltjesschrift 1

Smoeltjesschrift

Het SmoeltjesSchrift is een vrolijk invuldagboek, waarin kinderen kunnen invullen hoe hun dag is geweest. Geschikt vanaf ongeveer 7 jaar.

Hoe was je dag?
:-) of :-(. ?

Vanaf nu kun je het elke dag opschrijven in je eigen SmoeltjesSchrift!

Het SmoeltjesSchrift is een dagboek, waarin kinderen kunnen invullen hoe hun dag is geweest. Het is vaak heerlijk om op zo’n manier de dag van je ‘af te schrijven’.

Wat het SmoeltjesSchrift extra bijzonder maakt, zijn de korte teksten die op bijna elke dagboekpagina zijn te vinden. Ze zijn speciaal bedoeld voor kinderen (en tieners) die een steuntje in de rug kunnen gebruiken vanwege hun gevoeligheid, faalangst, gepieker of onzekerheid. Het SmoeltjesSchrift biedt hen herkenning en begrip, uitleg en tips, op luchtige toon en verpakt in een speelse vormgeving.

Want iedereen verdient een smile op zijn gezicht!

Auteur: Josina Intrabartolo
Illustrator: Sonja Kemp
ISBN: 9789491687143
Aantal pagina's: 96
Uitvoering: Hardcover
Gewicht: 336 gr.
Formaat: 241 x 172 x 13 mm
Leeftijd: Vanaf ongeveer 7 jaar


Prijs:
€ 14,50
Inbegrepen btw 21%
€ 2,52

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zendingInformatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@coachingspraktijkzeeland.nl