coachingpraktijk zeeland

Kind en Gezin coaching

Webshop

Coachingspraktijk Zeeland

Ik verkoop producten die het coachingstraject ondersteunen

€ 14,50Smoeltjesschrift
Het SmoeltjesSchrift is een vrolijk invuldagboek, waarin kinderen kunnen invullen hoe hun dag is geweest. Geschikt vanaf ongeveer 7 jaar.
€ 14,50Smoeltjesschrift 2
Na het succesvolle eerste SmoeltjesSchrift is er nu een tweede editie beschikbaar: SmoeltjesSchift 2! Geschikt vanaf 8 jaar.
€ 14,50Kleuter Smoeltjesschrift
Aan de hand van gekleurde smileys en met vrolijke stickers kunnen Kleuters aangeven hoe hun dag was. Geschikt voor 4-7 jaar.
€ 14,50 SchoolSmoeltjesSchrift
Het SchoolSmoeltjesSchrift is een groot schrift een vrolijk vormgegeven schrift voor basisschoolleerlingen (ongeveer vanaf groep 4/5) dat hen helpt de (school)dag op een prettige manier af te ronden.
€ 14,50SmoeltjesSchrift voor het thuisfront
Wanneer een gezinslid wordt uitgezonden of op oefening gaat, is dat ingrijpend voor het hele gezin. In samenwerking met de vereniging Thuisfrontsupport ontwikkelde Scrivo Media een SmoeltjesSchrift, speciaal voor kinderen van militairen die langere tijd

Informatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@coachingspraktijkzeeland.nl